Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Merak ediyorum paticikten hiç kimsenin inanmıcağı için söylemediği bir özellik yada ne bilim ünlü bir soy ağacından gelen(bir osmanlı veziri yada vs vs ) varmı ???[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim annem tarafının soyadı uzun.Tarihte bi yeri vardı bunun.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar ben normal biriyim. ama büyük büyük büyük babam osmanlı çulsuzuymuş :) saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Okuldan bi arkadaşım Vahdettin'in soyuna dayanıyordu... Adam bi vakıftan para alıyordu hatta[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hz.Muhammed hıcretten sonra kımın evınde kaldıgı bılınmemekteymıs ve çekiliş tarzı bı sey yapmıslar şansa Ensari ailesıne cıkmıs..İşte benım anne tarafı Ensari ailesinden hatta anneannemin kızlık soy adı Ensari..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: SmoLaFein, 02 Ocak 2006 21:58 tarihinde demiş ki: Hz.Muhammed hıcretten sonra kımın evınde kaldıgı bılınmemekteymıs ve çekiliş tarzı bı sey yapmıslar şansa Ensari ailesıne cıkmıs..İşte benım anne tarafı Ensari kolundandır.. bu gerçek mi ?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 söylemediğmi özelliğim var ve paylaşmaya niyetim yok soyacağı diosan da dedemin dedesi - tarih kitaplarında geçen Kürt Deli Bekir dir... ama bn türküm yannş anlamayında annane tarafıda osmanlı soyundan gelme saraydan yane.[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @Hellsing Evet gercek[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti. (her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizim soyumuz ta kafkaslardan şeyh şamil e dayanıo ta dedemin dedeleri vs...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim var ama. inanmaz kimse. yazmayacağım[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 laverda aynı göz şeyi bnde de var :) bnmkiler giydiğim elbiseye göre de değişebilio renk aralığı kahve den yeşile siyahtan laciverte kadar gidio[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben düzüm bi özelligim yok benim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Lexius, 02 Ocak 2006 22:01 tarihinde demiş ki: laverda aynı göz şeyi bnde de var :) bnmkiler giydiğim elbiseye göre de değişebilio renk aralığı kahve den yeşile siyahtan laciverte kadar gidio Yannız bu olayı bende yazıcaktm da mıllet dalga gecer dıye yazmıyım dedım aynı olay bende de var ozellıkle karanlık - aydınlık , acık renklı kıyafet - koyu renklı kıyafet arasında baya bı degısıklık oluyor[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Metakuso, 02 Ocak 2006 22:00 tarihinde demiş ki: benim var ama. inanmaz kimse. yazmayacağım lütfen arkadaşım yaz,ben inanırım.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o benim bi ark.ta da var[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizim ailenin hepsi 1.80 cm üstü[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben addnpc ile spawn olmuşum o yüzden bilmiyorum[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mevlana soyu olan Çelebi'den geliyorum. Ancak gizli saklı değil daha önceden bahsetmiştim bu konudan. Mevlana soyu olan Çelebi dememin ismi, İstanbul beylerine verilen ünvan Çelebi değil, direk kandan bağım olduğunu belirtmek için.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dedemin dedesi Osmanlının son zamanlarında savaş bakanıymış.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Öztürk soyundan geliorm[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Antimodes52, 02 Ocak 2006 22:09 tarihinde demiş ki: Mevlana soyu olan Çelebi'den geliyorum. Ancak gizli saklı değil daha önceden bahsetmiştim bu konudan. Mevlana soyu olan Çelebi dememin ismi, İstanbul beylerine verilen ünvan Çelebi değil, direk kandan bağım olduğunu belirtmek için. Biz de[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bazen hadouken atabiliyorum ama nadir ...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bidefa yatakta uyumadan önce içinden gelmiş atmıştın dimi tavana üst kattan çıkmıştı?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahaha kingpin :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar